Betrouwbaar, deskundig, prijsbewust

Anno 1965

Home / Over ons
Auto Pul is al vijftig jaar specialist in de verkoop aan en het onderhoud van Mercedes. Ook verkopen en onderhouden wij de merken Volkswagen en Audi. Zowel personenauto’s als lichte bedrijfswagens (tot 3500 kg). Betrouwbaar, deskundig en prijsbewust ... dát is Auto Pul.

Auto Pul is een gerenommeerde naam op de Veluwe, en inmiddels door heel Nederland. Het bedrijf werd in 1965 opgericht door de toen 21-jarige Gert Pul. In een kleine schuur begon hij zijn garagebedrijf. Al gauw specialiseerde hij zich in Mercedes, het merk van zijn voorkeur. De afgelopen vijftig jaar is Auto Pul uitgegroeid tot een autobedrijf van naam. Sinds 2002 is Auto Pul volledig in handen van zoon Johan Pul. Een écht familiebedrijf dus. Een bedrijf met karakter.

Verkoop én onderhoud

We hebben ons gespecialiseerd in de verkoop van uitsluitend de beste occasions. Wij selecteren dus zorgvuldig. Daardoor komen onze klanten van heinde en ver. We zijn ook goed in onderhoud en reparatie van Mercedes, Volkswagen en Audi. Personenauto’s én lichte bedrijfswagens. We werken met originele diagnoseapparatuur en onderdelen. Wij kennen de veelvoorkomende storingen en defecten. De autotechniek ontwikkelt continu door. Daardoor staan we steeds weer voor nieuwe uitdagingen. En die gaan we graag aan voor onze klanten.