Onderhoud & reparatie bij Auto Pul

Home / Service / Onderhoud & reparatie
Wilt u uw personenwagen of bedrijfswagen laten onderhouden bij Auto Pul? Dat kan! Wij hebben ons de afgelopen vijftig jaar gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van Mercedes, Volkswagen en Audi. Wij werken met originele diagnoseapparatuur en gebruiken uitsluitend originele onderdelen.

Transparant over kosten
We werken graag transparant, ook als het aankomt op kosten. Wij zullen u altijd vooraf informeren over de kosten van een bepaalde reparatie of de vervanging van een onderdeel. U beslist.

Repareren of vervangen
Wij vervangen alleen een onderdeel als dat echt nodig is. Dit betekent dat wij altijd eerst bekijken of een reparatie mogelijk is. Dit scheelt u kosten. Ook hiervoor geldt, dat wij hierover altijd vooraf met u zullen overleggen. Aan u dus de keuze!

Wij geven niet op (nooit!)
Onze monteurs zijn gek van hun vak. En zij zijn doorzetters. Ze geven niet op. Ook niet als de oorzaak van een storing lastig is te vinden. Op deze manier doen wij bovendien nuttige nieuwe kennis op over de oorzaken van storingen. Kennis die wij weer in praktijk kunnen brengen. Zo leren we continu.

Opdrachtbevestiging werkplaats

Ik wil graag een afspraak maken met uw werkplaats voor onderhoud en/of reparatie van mijn personenauto/bedrijfsauto.

Datum
v
Tijd
Kenteken
Merk / type
Uit te voeren werkzaamheden
 
Opmerkingen
Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mail
Telefoon
 
Versturen