De service van Auto Pul

Wij staan voor u klaar

Home / Service
Bij Auto Pul kunt u niet alleen terecht voor de beste occasions, maar ook voor hoogwaardige service. Lees wat wij verstaan onder service:

Altijd perfect onderhouden door de dealer
Al onze occasions zijn perfect onderhouden door de merkdealer. Bovendien kunt u er zeker van zijn dat de kilometerstand klopt. Dit laatste dankzij de NAP-check. Bij elke auto is het onderhoudsboekje inbegrepen. En natuurlijk leveren wij uw auto af met een onderhoudsbeurt, uitgevoerd door onze vakmonteurs. Zij zijn specialist in het onderhouden van onze merken Mercedes, Volkswagen en Audi.

Naar keuze mét garantie
Koopt u bij ons een occasion? Dan kunt u kiezen voor garantie. Maar dat hoeft niet. Waarom we u die keuze bieden? Omdat wij onze auto’s door heel Nederland verkopen. En voor kopers die ver weg wonen, is het misschien niet zinvol om gebruik te maken van onze garantie. Vanzelfsprekend scheelt dit in de prijs van uw occasion.

Desgewenst met autoreclame
We kunnen uw personenwagen of bedrijfswagen ook direct voor u bestickeren. Zo bent u direct klaar om op weg te gaan! Wij werken hiervoor samen met een specialist in voertuigbelettering.

Onderhoud aan bedrijfswagens
U kunt uw personenauto of bedrijfswagen natuurlijk laten onderhouden door Auto Pul. Onze werkplaats-service staat hoog aangeschreven in de regio. Zelfs collega-autobedrijven vragen ons geregeld om advies. En wij helpen hen graag.

Lees meer over onderhoud & reparatie bij Auto Pul